maandag 20 oktober 2014

Jan en Monique Smit bij drukkerij Zwaan Printmedia

Drukkerij Zwaan Printmedia kreeg op vrijdag middag speciaal bezoek uit Volendam. Jan en Monique Smit zijn langs gekomen om de kleuren af te stemmen voor het boek '2 kleine kleutertjes'. Onder het genot van het traditionele vrijdagmiddag kroketje werd enthousiast gereageerd op het resultaat.


2 Kleine Kleutertjes is een programma waarin door middel van vrolijke liedjes kinderen van 3 – 5 jaar basisdingen worden aangeleerd. Ze leren bijvoorbeeld op een leuke manier tellen, de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer.
Deze liedjes zijn geschreven door Jan Smit en Edwin de Groot, en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit. De leerzame teksten in combinatie met de vrolijke melodietjes en de aansprekende, kleurrijke animatie zorgen voor een uniek geheel.

Het boek is ontworpen door Manon Geuskens met illustraties van The Sandman. Er is gekozen voor 200 grams Core Gloss wit papier met een harde band omslag. In totaal zijn er 12.500 boeken gedrukt. 
In dit boek zijn de teksten van de liedjes terug te vinden met bijbehorende kleurrijke animaties. Ook is er een CD bijgevoegd, waardoor er gezellig mee gezongen kan worden.

Bekijk hier het filmpje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten