maandag 27 oktober 2014

Nieuw spaarprogramma


Spaarspot is een nieuw mobiel spaarprogramma waarmee je overal gratis spaart tijdens het winkelen,  TV-Kijken én onderweg. Spot en Spaar! Spot leuke en nieuwe producten in de app en check gelijk bij welke winkels én tv-programma’s je gratis punten kan sparen.
Spaarspot meldt jou wanneer merken en winkels bij jou in de buurt leuke aanbiedingen en unieke Spaar-Acties voor je hebben. Sparen was nog nooit zo makkelijk! Je verdiende punten zijn in te wisselen tegen cadeaukaarten, een weekendje weg en andere leuke Spaardoelen.

Voor Spaarspot heeft Zwaan Printmedia een starterspakket en begeleidende informatie folders gemaakt. Het starterspakket bestaat uit een doos met schuifhuls, waar het spaarspot apparaatje (de Beacon) passend in een interieur ligt. De doos is gedrukt op 350 grams 1-zijdig Invercote G sulfaatkarton en voorzien van een krasvast (hi-scratch) matlaminaat.

Daarnaast zijn er drie folders gecombineerd gedrukt op 170 grams MaxiOffset papier. 
Folder 1 is vijf slagen zig-zag gevouwen. Folder 2 is één slag gevouwen. De derde folder bestaat uit twee slagen en is vanwege het kleine formaat met de hand gevouwen. 

Ook gratis sparen?
Klik hier voor meer informatie over Spaarspot.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten