maandag 22 september 2014

Meerssen; je eigen papier met watermerk

De historie van Meerssen begon in 1840, nu bijna 175 jaar later is de fabriek nog volop in ontwikkeling. Met een team ervaren professionals laten ze tevens hun passie voor papier zien door een kijkje in de fabriek.

afgelopen woensdag was onze Adviseur Grafische producties, Maxim Bosboom op uitnodiging van Papyrus bij de Meerssen Papierfabriek. "Erg leuk!", was zijn reactie. Wist je bijvoorbeeld dat je vanaf een ton (1000 KG) daar je eigen papier kan laten maken? Ook met watermerk.

Zien is geloven en met dat idee laat Meerssen Papier al haar klanten zien welke mogelijkheden er zijn op gebied van watermerken, persingen, structuren en zelfs Fluor, waarbij de kleur "echt knalt" en nog sterker oplicht onder blacklight.










Na deze kleine foto impressie van Maxim, staat een bezoek aan de papierfabriek in Meerssen al snel op je verlanglijstje.

Enkele maanden geleden kwamen ze op het idee om een shop te maken en deze te integreren in hun website. Een shop, waar hun prospects en relaties kunnen zien wat direct bestelbaar is en houd deze dan ook in de gaten voor de nieuwste bestelbare producten!





#Craft #Colours #Persingen #Structuurbewerking #Watermerken #Fluor


Geen opmerkingen:

Een reactie posten