donderdag 25 september 2014

Vind jij ook dat voetbal sportief moet blijven?



DE BLAUWE KAART is een initiatief van volkswagen en de KNVB om sportiviteit op en om de velden te stimuleren. Samen maken ze zich sterk voor sportiviteit in het amateurvoetbal en introduceren DE BLAUWE KAART. Al 1200 teams hebben zich hier voor aangemeld. Je ontvangt van de KNVB een mooie map met daarin een handig tactiek notitieblok met pen en uiteraard een setje blauwe kaarten die je kunt uitreiken aan een team dat sportief en respectvol op het veld is geweest en hiervoor een compliment verdiend. Want een positieve benadering van het voetbalspel maakt de wedstrijd nóg leuker. 

Deze map is ontworpen door het creatieve bureau Achtung! in samenwerking met Zwaan printmedia. Er is gekozen voor 870 micron dik Algro Design met een highscratch matlaminaat en in de gleuf waar het met een voetbalveld bedrukte notitieblokje zit, kunnen nieuwe blokjes worden ingestoken, waardoor de mappen tevens een duurzamer karakter krijgen. 



Zwaan printmedia denkt met zijn klanten mee; de tasjes voor de kaartjes en de spelerspassen hebben een klittenband sluiting gekregen en ook de pennen zijn door Zwaan geregeld. DE BLAUWE KAART zelf is tijdens het drukken gelijk voorzien van unieke code op de HP Indigo digitale drukpers. Waarmee de deelnemende verenigingen en teams die DE BLAUWE KAART hebben verdiend, kans maken op een prijs.

Als troost krijgen de mannen van Batavia de blauwe kaart


Vind jij ook dat voetbal sportief moet blijven? Doe dan mee met DE BLAUWE KAARTMeld je team aan voor een introductie map:
Klik hiervoor DE BLAUWE KAART site

Geen opmerkingen:

Een reactie posten